Friday, July 30, 2010

Frøya besøker sine søsken i Valdres











Denne uken "kidnappet" jeg Frøya og tok henne med på tur til Karin og Arve i Valdres. Der hadde vi 3 kjempefine dager med masse god mat og drikke i godt selskap med til sammen 8 GS, hvorav 3 var valper etter Zara og Hunter!!!! Utrolig spennende å se valpene igjen og spesielt se hvor like de alle er i gemytt og kroppsbygning. Det som gjenspeiler alle er deres rolige og velbalanserte gemytt, allerede bra velutviklet kropp (sikkelig dyp bringe) og en god posjon nyskjerrighet!!! Vi fikk oss 2 turer i fjellet hvor valpene fikk virkelig strekt på beina :o)) Til de voksnes frustrasjon som måtte gå i bånd!!!!! Kontakt med rype fikk de også for første gang da vi regelrett sublet over ett kull!!!!! Det var virkelig spennende og ikke minst vel-luktende:o))
Hadde en liten pit-stop på Beitostølen og møtte på bror King. Både utseendemessig og gemytt er lik som på de tre andre valpene - så dette lover utrolig bra!!!!
Det skal bli skikkelig spennende å følge disse valpene utover høsten og vinteren. Vi har jo som mål å kunne stille disse på Dovrefjellsprøven 8-10 april 2011. Langsiktige mål er kjekke å ha:o)

No comments: