Saturday, August 23, 2008

Snåsaprøven

Fredags morgen dro jeg opp til Lurudalen for å stille på høstens første jaktprøve OG for en jaktprøve det ble! Kan vel godt si at helgen ble langt bedre en forventet......
På fredag stilte jeg med Tiki og Hunter, begge hundene gikk bra og hadde sjanse på fugl: Hunter hadde en fin stand i andre slipp, men dessverre var ikke mor på jobb da vi skulle reise og Hunter gikk laaangt etter (eller kanskje en skal si at det ble en lang reis.....), Tiki hadde en fin stand i andre slipp og reiste greit et lite rypekull - dessverre dabbet hun av i slippet, men vi fikk en 2AK!
På lørdag var det nok en tur til fjelles og allerede i første slippet går Tiki i stand, rypene letter og Tiki er helt rolig og vi får en 3AK! Så var det Hunter sin tur, han går knakende godt og i tredje slippet finner vi han i stand, han reiser, rypene letter og han er ROLIG......... JIPPI..... Dommeren sender han videre ut og etter laaaaaang tid er slippet over og Hunter har prestert å få sin andre premie i UK: 1UK:o))))
Fire starter på en helg og tre premier.......... Jeg er virkelig stolt over Tiki og Hunter - endelig hadde vi flaksen på vår side!!!!!!!

1 comment:

Erik Petersen said...

Tillykke Birthe
Det er så fortjent og du ønskes ""knæk og Bræk" fremover...
Tak for godt samarbejde og venskab !
Erik P / Åens